Videoconferentie systeem

Een videoconferentie systeem mag natuurlijk niet ontbreken in uw vergaderzaal, zeker wanneer u vaak vergaderd met collega’s of relaties die niet altijd op dezelfde locatie kunnen zijn als u. Zo kan de vergadering onder alle omstandigheden toch doorgaan. Technohome kan voor u zo’n videoconferentie systeem installeren.

Een videoconferentie systeem voor vergaderen op afstand

Steeds vaker worden videoconferentie systemen gebruikt bij vergaderingen. Locatie is niet langer belangrijk voor een vergadering. Vergaderen kan met iedereen overal ter wereld. Het enige dat u nodig heeft is een kwalitatief videoconferentie systeem. U kunt via dit systeem de anderen goed zien en horen. Videoconferencing heeft grote voordelen:

  • Het bespaart u veel tijd en geld doordat u niet meer hoeft te reizen.
  • Het verhoogt de productiviteit omdat het vaak ook mogelijk is om bijvoorbeeld media te delen met anderen.
  • Het is beter voor de zakelijke relaties dan bijvoorbeeld een bespreking via de telefoon of e-mail omdat u de ander bij videoconferencing kunt zien.

Schakel Technohome Nieuwkuijk in

U ziet dat een videoconferentie systeem vele voordelen met zich meebrengt. Wacht dan ook niet langer en neem gelijk contact met ons op. U kunt eens langskomen in onze showroom in ’s-Hertogenbosch of Helmond en zich laten inspireren door onze systemen. U kunt ook enkele foto’s van eerdere projecten bekijken ter inspiratie. Daarnaast vertellen onze adviseurs u graag over alle mogelijkheden die ons videoconferentie systeem u kan bieden. Ze kunnen u ook vertellen over mogelijkheden voor andere systemen die wij te bieden hebben. U kunt ook gelijk een afspraak maken door te bellen naar +31(073)8500555.

Openingstijden

Maandag 09:00 - 18:00
Dinsdag 09:00 - 18:00
Woensdag 09:00 - 18:00
Donderdag 09:00 - 18:00
Vrijdag 09:00 - 18:00
Zaterdag 09:00 - 18:00
Zondag: Gesloten

Neem vrijblijvend contact op!

 

 

Wij zullen uw vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden.