Lutron domotica

Het merk Lutron ontwikkelt domotica die zich met name richt op energiebesparing. Het systeem bestuurt de verlichting in een woning en houdt daarbij rekening met de besparing van voldoende energie. Een Lutron systeem kan worden geïnstalleerd door Technohome, dé expert op het gebied van huisautomatisering.

Lutron domotica voor meer comfort en energiebesparing

Lutron domotica maakt het mogelijk om comfort én energiebesparing te combineren. Hoe dan? Het Lutron systeem werkt met behulp van sensoren. Deze detecteren of er iemand aanwezig is in een ruimte. Als dat niet het geval is, worden lichten automatisch uitgeschakeld. Op deze manier wordt geen energie verspild. Er kan ook worden gedimd om energie te besparen. In samenwerking met Lutron heeft Technohome het unieke lichtregelsysteem Technohome interactive ontwikkeld. Het zorgt voor de juiste verlichting voor iedere sfeer en kan worden gekoppeld aan uw amusements- en beveiligingssysteem, welke u ook door Technohome kunt laten installeren.

Lutron domotica laten installeren

Wij kunnen voor u Lutron domotica perfect werkend installeren. Zelfs onder de meest veeleisende omstandigheden zal dit systeem perfect functioneren. Vandaar dat wij u dan ook 8 jaar garantie durven te geven. Als u meer wilt weten over alle mogelijkheden, kunt u contact met ons opnemen via +31(073)8500555. Wij komen dan bij u langs of u kunt een van onze showrooms bezoeken. Als u inspiratie op wilt doen, kunt u ook al enkele foto’s van eerdere projecten bekijken.