Meekijken met vergaderingen?

Video Conferentie

Een video conferentie is de oplossing bij uitstek als u niet bij een meeting aanwezig kunt zijn. TechnoHome is gespecialiseerd in het inbouwen van allerhande audiovisueel materieel voor het houden van een video conferentie. Wij zorgen ervoor dat u binnen enkele seconden deel kunt nemen aan al uw belangrijke vergaderingen, waar u ook bent. Zo bent u altijd deel van de belangrijkste ontwikkelingen binnen uw bedrijf.

Audiovisueel materieel voor uw video conferentie, geïnstalleerd door TechnoHome

Wij bieden een zeer breed scala aan apparatuur waarmee u audiovisueel uw meeting op afstand kunt leiden. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor het modulaire Crestron Mercury-systeem. Deze ondersteunt zowel uw video conferentie als uw presentaties op locatie met een intuïtief besturingssysteem en vele configuratieopties. Voor een feilloze weergave kiest u voor een i3-Touch presentatiescherm. Deze geeft in haarscherp detail uw presentatiemateriaal weer en is voorzien van een 20-punts touch-bedieningssysteem. Zo werkt uw gehele team eenvoudig samen op hetzelfde scherm! Wist u dat het houden van een video conferentie tal van voordelen heeft? Denk hierbij aan het volgende:

  • U bespaart geld en tijd. U hoeft immers niet meer naar de locatie te reizen.
  • De productiviteit van uw team wordt verhoogd door het eenvoudige delen van data.
  • U kunt flexibeler persoonlijk contact onderhouden met zakelijke relaties, door middel van een audiovisueel weergavesysteem.

Schakel TechnoHome vandaag nog voor u in

Een audiovisueel video conferentie systeem tilt de vergaderingen van uw bedrijf naar een hoger niveau. Wacht dan ook niet langer en neem vandaag nog contact met ons op voor een persoonlijk advies. U bent ook van harte welkom in een van onze showrooms in ’s-Hertogenbosch of Helmond om inspiratie op te doen met onze reeds geïnstalleerde systemen. Maak eenvoudig een afspraak door te bellen naar +31(073)8500555.