Procella Audio

Beleef geluid levensecht

Procella Audio luidsprekers zijn speciaal ontworpen voor de ultieme Home Cinema ervaring. Ervaar de kracht, impact en helderheid van Procella Audio luidsprekers!

Met de nieuwe 3D immersive surround formaten Dolby Atmos, DTS-X en Auro3D komen de Procella Audio luidsprekers helemaal tot hun recht. Voor iedere ruimte heeft Procella een oplossing. Voor de woonkamer en de Home Cinema ruimte is er altijd een passende oplossing. De montage/installatie van Procella Audio luidsprekers is flexibel en universeel. Voor surround, height, wide of back surround luidsprekers zijn er inbouw of slanke opbouw luidsprekers leverbaar in de kleur wit of zwart.

Fabrikant van toegewijde surround sound-luidsprekersystemen voor professioneel gebruik, hoogwaardige thuisbioscopen en kleine tot middelgrote bioscopen.

Ervaar Procella in de TechnoHome audio & video proeverij

De mogelijkheden op het gebied van audiovisuele technologie zijn eindeloos. Om een keuze te kunnen maken moet u het ervaren. Dat begrijpen wij, daarom nodigen wij u graag uit in onze audio & video proeverij. Wij brengen het geluid tot leven en laten u graag de mogelijkheden live ervaren bij TechnoHome.

 

SMARTHOMES & SMARTBUILDINGS
VAN ONTWERP TOT REALISATIE IN EIGEN BEHEER

Maak een afspraak

Goed advies is de basis. Iedere situatie is anders. Daarom zijn wij u graag van dienst met de totale geluid-beeldtechniek en akoestiek: afgestemd op uw wensen en de ruimte. Van ontwerp tot realisatie en nazorg zijn wij uw partner.

 

13 + 9 =