Vacatures / Werken Bij

Heeft u interesse in ons vakgebied, denkt u bij ons team te passen en beschikt u over de nodige papieren en kwaliteiten?
Houd dan deze pagina in de gaten voor alle vacatures!

Jouw uitdaging: de voortgang bewaken van elk project en te coördineren naar het beoogde eindresultaat.

 

Vacature: projectleider Audiovisueel & Domotica


Maak de volgende stap in je carrière bij TechnoHome! Jij bent eindverantwoordelijk voor de realisatie en begeleiding van projecten op het gebied van audiovisueel & domotica. In deze rol zorg je voor een goede voorbereiding, uitvoering en aflevering van projecten. Het voorbereiden van opdrachten en het maken van werktekeningen is essentieel in jouw activiteiten als projectleider. Jij kunt hierdoor een overzichtelijke begroting en planning opstellen.

Bekijk vacature

 

Jouw uitdaging: altijd een stap vooruit denken in een project, want voorbereiding is het halve werk.

 

Vacature: voorbereider projecten


Maak de volgende stap in je carrière bij TechnoHome! Als werkvoorbereider ben je een belangrijke schakel in het proces. In jouw functie als werkvoorbereider verzorg jij de voorbereiding en ondersteuning van onze projecten. Je denkt altijd vooruit, punctueel en nauwkeurig met aandacht voor details en cijfers.

Bekijk vacature

 

Jouw uitdaging: zoveel mogelijk van ons leren en wij van jou

 

Vacature: leerling elektricien


Jouw carrière begint bij TechnoHome! Met jouw kennis en bereidwilligheid werk je mee aan slimme geautomatiseerde technieken die de leefomgeving van de klant veiliger, comfortabeler en makkelijker maken.

Bekijk vacature

 

Jouw uitdaging: de verbinding zijn naar de klant en het team

 

Vacature: meewerkend voorman


De volgende stap in jouw carrière begint bij TechnoHome! Je zal zelfstandig en in teamverband verantwoordelijk zijn voor een diversiteit aan projecten. Van kastenbouw en eindmontage van Smarthome systemen tot en met volledige elektrotechnische installaties.

Bekijk vacature

 

Jouw uitdaging: hoe kunnen we de woning nog slimmer maken?

 

Vacature: elektricien


Jouw carrière begint bij TechnoHome! Met jouw kennis en bereidwilligheid werk je mee aan slimme geautomatiseerde technieken die de leefomgeving van de klant veiliger, comfortabeler en makkelijker maken.

Bekijk vacature

Solliciteren bij TechnoHome:

Denk jij dat deze functie bij jou past? Solliciteer direct en dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op. Bedankt voor het meedenken, maar acquisitie is niet gewenst.

TECHNOHOME Barbecue

Samenwerken, daar draait het om bij Technohome. Goed samenwerken met je collega’s is belangrijk om iets met elkaar te bereiken. Want met elkaar kun je meer dan alleen! Een team zijn op projecten en buiten de projecten. 

De Technohome BBQ is een van de momenten waar we gezellig samenkomen en een fijn moment om samen onze mijlpalen te delen. Afgelopen keer hebben we mogen genieten van de felbegeerde beroemde ”Bacon Explosion” van onze collega Bernard. Wil je de volgende keer ook aanschuiven of jouw geheime recept bereiden. Solliciteer dan direct!