Actuele vacatures

Heeft u interesse in ons vakgebied, denkt u bij ons team te passen en beschikt u over de nodige papieren en kwaliteiten?
Houd dan deze pagina in de gaten voor alle vacatures!

Technohome is een door Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB) erkend leerbedrijf.

Programmeur


De volgende stap in jouw carrière begint bij TechnoHome! Je zal zelfstandig en in teamverband verantwoordelijk zijn voor een diversiteit aan projecten. Samen met je collega’s ben je verantwoordelijk voor het programmeren en configureren van o.a. Crestron en KNX-domoticasystemen. Je zorgt ervoor dat afzonderlijke systemen (zoals verlichting, verwarming, beveiliging en audio) centraal worden geïntegreerd in één systeem.

Bekijk vacature

 

Office manager


Ben jij een nauwkeurige en gemotiveerde administratieve professional? Wil je deel uitmaken van een toonaangevend en innovatief domotica bedrijf met een visie op automatisering? Technohome BV biedt een uitdagende functie (32 uur – 40 uur per week) voor een Administratief Medewerker

Bekijk vacature

Leerling domotica programmeur


Maak de volgende stap in je carrière bij TechnoHome! Samen met je collega’s ben je verantwoordelijk voor het programmeren en configureren van o.a. Crestron en KNX-domoticasystemen. Je zorgt ervoor dat afzonderlijke systemen (zoals verlichting, verwarming, beveiliging en audio) centraal worden geïntegreerd in één systeem.

Bekijk vacature

 

Leerling elektricien


Jouw carrière begint bij TechnoHome! Met jouw kennis en bereidwilligheid werk je mee aan slimme geautomatiseerde technieken die de leefomgeving van de klant veiliger, comfortabeler en makkelijker maken.

Bekijk vacature

 

Commercieel medewerker


Maak de volgende stap in je carrière bij Technohome! Een zeer zelfstandige functie met een uiteenlopend takenpakket. Als commercieel medewerker ondersteun je de directie in alle voorkomende processen. Een duizendpoot aka alleskunner!

Bekijk vacature

 

Calculator-technisch ontwerper


Als calculator-technisch ontwerper heb je de taak om de wensen/eisen van de klant te vertalen naar een technisch ontwerp.
Vervolgens zal dit ontwerp omgezet moeten worden naar een aantrekkelijke offerte. Je bent de schakel tussen de commerciële en de technische afdeling.

Bekijk vacature