Crestron Nederland

Het domotica merk Crestron is ook in Nederland actief. Dit Amerikaanse bedrijf heeft als een van de eersten een volledig systeem ontwikkeld voor high-tech wonen. TechnoHome is trotse leverancier van het Crestron systeem in Nederland en helpt u graag met de automatisering van uw huis. Dit systeem maakt het u mogelijk om op afstand de temperatuur in huis aan te passen, sfeer te creëren met de lichtinstellingen en de alarmsystemen en toegangscontrole te bedienen. Daarnaast kunt u ook nog eens heerlijk genieten van film of muziek met een op maat geleverd entertainmentsysteem. Waar u ook voor kiest, TechnoHome is u graag van dienst.

Crestron domotica, geïnstalleerd door dé leverancier van Nederland

Voor een totaaloplossing voor uw huis met talloze mogelijkheden biedt Crestron domotica uitkomst. Via het Crestron systeem bedient u eenvoudig uw tv, stereo-installatie, verlichting, gordijnen, verwarming en beveiligingssystemen. Dit doet u bijvoorbeeld met een speciaal geïnstalleerd touchscreen, maar het Crestron-systeem is ook te gebruiken via uw mobiele telefoon, tablet of laptop. U downloadt eenvoudigweg de Crestron-applicatie en gaat direct aan de slag. Wij kunnen Crestron domotica eenvoudig voor u installeren. U bepaalt zelf precies welke elementen u in uw woning laat integreren. Wij stellen het centrale besturingssysteem geheel af op uw wensen en woonsituatie.

Volledige service van TechnoHome

Heeft u uw voorkeur laten uitgaan naar het domotica systeem van Crestron? Uitstekend! Nu wilt u deze ongetwijfeld laten installeren door dé expert op het gebied van Crestron in Nederland; Technohome. Wij bezoeken u graag om persoonlijk met u de mogelijkheden te bespreken. U bent uiteraard ook van harte welkom in een van onze showrooms in ’s-Hertogenbosch en Helmond. Voor het maken van een afspraak belt u naar +31(073)8500555. Bent u alvast benieuwd hoe een Crestron systeem eruit ziet in een woning? Wij hebben een scala aan foto’s van eerdere projecten op onze website, waaronder ook Crestron-installaties in Nederland. Zo kunt u gelijk zien wat u in huis haalt.