Vergaderzaal apparatuur

Heeft u apparatuur nodig voor in uw vergaderzaal? Wellicht kan Technohome in Nieuwkuijk u helpen. Wij zijn expert op het gebied van automatisering in woningen en bedrijven. Wij zorgen dat u met een enkel systeem verschillende zaken kunt regelen, zoals de verwarming, verlichting of beveiliging. Daarnaast maken wij het voor bedrijven mogelijk om gemakkelijk met elkaar te kunnen vergaderen, ook wanneer u op grote afstand van elkaar bent.

Moderne vergaderzaal apparatuur voor een nieuwe manier van vergaderen

Tegenwoordig wordt er steeds vaker vergaderd op afstand van elkaar. U hoeft immers niet langer in dezelfde ruimte te zijn om te kunnen vergaderen. Zelfs al zit u aan de andere kant van de wereld, dan nog is het mogelijk om te vergaderen. Het enige dat u daarvoor nodig heeft is de juiste vergaderzaal apparatuur. Zo heeft u de juiste beeld- en geluidsapparatuur nodig, zoals een scherm waarop presentaties kunnen worden getoond. Daarnaast zijn vergaderzalen steeds vaker uitgerust met video-conferentiesystemen. Deze maken het mogelijk om ook met collega’s of relaties op afstand te vergaderen.

Ontdek de mogelijkheden

Als u meer wilt weten over de mogelijkheden kunt u te allen tijde contact met ons opnemen. U kunt bellen naar +31(073)8500555 of onze showroom in ’s-Hertogenbosch of Helmond bezoeken. Onze adviseurs vertellen u graag meer. Zij kunnen u vertellen over eerdere projecten en wat er voor u mogelijk is op het gebied van vergaderzaal apparatuur.

Openingstijden

Maandag 09:00 - 18:00
Dinsdag 09:00 - 18:00
Woensdag 09:00 - 18:00
Donderdag 09:00 - 18:00
Vrijdag 09:00 - 18:00
Zaterdag 09:00 - 18:00
Zondag: Gesloten

Neem vrijblijvend contact op!

 

 

Wij zullen uw vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden.