Thuisbioscoop inrichten

Bent u op zoek naar een bedrijf dat een thuisbioscoop kan inrichten? Stop met zoeken, want Technohome is waar u moet zijn. Wij zijn dé specialist in high-tech wonen en kunnen al uw speciale wensen verwezenlijken. Naast dat wij uw hele woning kunnen automatiseren, ofwel domotica, maken wij het mogelijk om te genieten van prachtige films en de mooiste muziek dankzij een entertainmentsysteem.

Laat uw thuisbioscoop door Technohome inrichten in Nieuwkuijk

Wilt u graag naar de bioscoop, maar stiekem heeft u weinig zin om een stap buiten de deur te zetten. Dan is een thuisbioscoop laten inrichten een uitstekende optie. Technohome maakt altijd gebruik van de modernste technologieën, zo kunnen wij u het beste geluid en beeld garanderen. Met slechts een druk op de knop worden de gordijnen gesloten, gaat de sfeerverlichting aan en geniet u binnen no time van uw favoriete film of serie in uw eigen stoel.

Meer mogelijkheden

Naast het inrichten van een thuisbioscoop, is er bij Technohome in Nieuwkuijk veel meer mogelijk. Met dank aan een domotica systeem kunnen wij uw huis op meerder vlakken automatiseren. Bestuur de verwarming of de verlichting met een druk op de knop, zelfs als u niet thuis bent. Tevens bent u bij ons aan het juiste adres voor alarmsystemen en toegangscontrole om de beveiliging van uw huis te regelen. De adviseurs van Technohome bespreken graag de mogelijkheden. Wij kunnen bij u langskomen, maar u bent ook welkom in onze showroom. Bel naar +31(073)8500555 wanneer u een afspraak wilt maken of vragen heeft over onze diensten.

Openingstijden

Maandag 09:00 - 18:00
Dinsdag 09:00 - 18:00
Woensdag 09:00 - 18:00
Donderdag 09:00 - 18:00
Vrijdag 09:00 - 18:00
Zaterdag 09:00 - 18:00
Zondag: Gesloten

Neem vrijblijvend contact op!

 

 

Wij zullen uw vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden.