Huddle room

De huddle room is de nieuwste trend op zakelijk gebied. Het is dé meeting room van de toekomst. Heeft u interesse in een huddle room? Dan bent u bij Technohome in Nieuwkuijk aan het juiste adres. Wij kunnen deze voor u installeren. Daarnaast zijn wij ook in te schakelen voor andere automatiseringsprojecten, zowel voor particulieren als bedrijven.

De voordelen van een huddle room

Een huddle room is een meeting room voor zo’n 3 tot 4 personen. De ruimte wordt vooral gebruikt voor creatieve sessies of projectmeetings. Het brengt veel voordelen met zich mee. Zo wordt op deze manier teamwork aangemoedigd, de concentratie en productiviteit worden verhoogd en de kosten zijn lager dan die van een gewone meeting room. Via schermen kunnen de deelnemers van de meeting elkaar zien. Ook kunnen zij snel bestanden, zoals documenten, foto’s of video’s met elkaar delen.

Automatiseringsexpert Nieuwkuijk

Wij kunnen voor uw bedrijf een huddle room realiseren. Daarnaast zijn wij ook in te schakelen voor de installatie van andere automatiseringssystemen, bijvoorbeeld voor in huis. Als u meer wilt weten over onze diensten, kunt u contact met ons opnemen via +31(073)8500555 en een afspraak maken met een van onze adviseurs. Deze kunnen u vertellen over de verschillende mogelijkheden of projecten die wij al eerder hebben uitgevoerd.

Openingstijden

Maandag 09:00 - 18:00
Dinsdag 09:00 - 18:00
Woensdag 09:00 - 18:00
Donderdag 09:00 - 18:00
Vrijdag 09:00 - 18:00
Zaterdag 09:00 - 18:00
Zondag: Gesloten

Neem vrijblijvend contact op!

 

 

Wij zullen uw vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden.