Domotica systemen

Wilt u graag een domotica systeem in huis laten plaatsen? Dan komt u naar Technohome in Nieuwkuijk. Wij zijn dé specialist als het aankomt op high-tech wonen. Met behulp van onze domotica systemen kunt u gegarandeerd comfortabel wonen. U heeft in de toekomst één systeem voor meerdere processen, dus eenvoudiger kan haast niet. Domotica systemen zijn er in alle maten, soorten en is er in principe voor ieder budget een oplossing. Onze adviseurs vertellen u er graag meer over.

Domotica systeem in huis: wat houdt het in?

Dankzij een domotica systeem in huis kunt u meerdere processen automatiseren. Zo kunt u bijvoorbeeld de verwarming met een druk op de knop besturen. Dit kan zelfs wanneer u niet thuis bent. U kunt dus instellen dat uw huis al lekker opgewarmd is wanneer u thuiskomt. Ook de verlichting kan via een domotica systeem worden bestuurd. Zo kunt u ze gemakkelijk aan- en uitdoen of dimmen. Daarnaast kunt u ook met een druk op de knop muziek aanzetten in iedere ruimte of de tv bedienen. Technohome levert u zelfs een systeem waarmee u de beveiliging van uw huis kunt regelen. Hierbij kunt u denken aan camera’s, toegangscontrole door middel van vingerafdrukken of codes en alarmen.

De voordelen van domotica systemen bij Technohome Nieuwkuijk

Het creëren van een comfortabele omgeving en het eenvoudig bedienen zijn twee van de vele voordelen die domotica systemen bieden. Echter, er zijn nog een tal van voordelen:

  • Veiligheid: een domotica systeem kan uw aanwezigheid als beste simuleren als u er niet bent. Laat het systeem een lichtplan uitvoeren en het systeem kan zelfs uw televisie bedienen. Indien u wel aanwezig bent, kunt u door de camera’s zien wie er voor uw deur staat.
  • Uitbreiding: het domotica systeem is flexibel in gebruik en is tevens uit te breiden met de beste accessoires.
  • Duurzaam: een domotica systeem in huis biedt hulp om zo efficiënt mogelijk met uw energie om te gaan. Er wordt enkel gekoeld of verwarmd als het nodig is, schakelt licht uit als niemand in een ruimte aanwezig is. U weet ook waar u aan toe bent, omdat het systeem aangeeft wat u verbruikt.
  • Controle op afstand: het is mogelijk om op afstand uw huis te bedienen met het beste domotica systeem.

Comfortabel en veilig wonen

Het beste domotica systeem van Technohome maakt het mogelijk comfortabel en veilig in uw huis te wonen. Als u benieuwd bent naar de mogelijkheden, kunt u contact met ons opnemen om een afspraak te maken. Wij zijn bereikbaar via +31(073)8500555. U kunt ook al enkele foto’s van eerdere projecten bekijken.

Openingstijden

Maandag 09:00 - 18:00
Dinsdag 09:00 - 18:00
Woensdag 09:00 - 18:00
Donderdag 09:00 - 18:00
Vrijdag 09:00 - 18:00
Zaterdag 09:00 - 18:00
Zondag: Gesloten

Ook interessant

[link]

Neem vrijblijvend contact op!

 

 

Wij zullen uw vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden.