High-end penthouse complex met 5 sterren service

Een magistraal gebouw op de beste plek van de stad. Uw penthouse of appartement precies zoals u het wilt. Waar u geniet van de service en faciliteiten van een vijfsterrenhotel. Projecten als deze bestonden tot nu toe eigenlijk alleen in New York, Monaco, Hong Kong of Londen. Hoe levendig het bruisende stadscentrum ook is, in uw woning hoeft u daar niets van te merken. Dankzij de bouwkwaliteit en het materiaalgebruik heerst hier absolute rust. Op deze locatie past geen compromis: bij elke keuze gaan we simpelweg voor het beste.
De huidige planopzet is gebaseerd op 1 zeer royaal penthouse en een tiental appartementen variërend in grootte van 127m2 tot 232m2 (of zelfs 449)m2, afhankelijk van de door u gewenste indeling. Zo creëert u uw eigen droomappartement in dit majestueuze complex.
Naast DAM3 staat het NH Collection Grand Hotel Krasnapolsky. Exclusief voor bewoners van DAM3 biedt dit hotel een vijf sterren service met onder andere valet parking en een privé butler service.

Kast per Appartement

TechnoHome verzorgt onder andere de domotica kasten, deze domotica componenten zijn geheel door ons eigen personeel bedraad en uitgewerkt!