VACATURE: Calculator-technisch ontwerper

Als calculator-technisch ontwerper heb je de taak om de wensen/eisen van de klant te vertalen naar een technisch ontwerp. Vervolgens zal dit ontwerp omgezet moeten worden naar een aantrekkelijke offerte. Je bent de schakel tussen de commerciële en de technische afdeling.

van ontwerp tot realisatie in eigen beheer

Met jouw ervaring in de Domotica, ICT,  beveiliging en/of audio/video branch zet je een nieuwe stap en jouw carrière. Je zult aanwezig zijn bij commerciële besprekingen om vervolgens in overleg met je technische collega’s tot een systeemontwerp te komen wat voldoet aan de gestelde wensen/eisen.  Aan hand van dit technische ontwerp kan een offerte worden uitgewerkt.

Er is wel hands-on ervaring met installaties nodig, om de benodigde arbeid te kunnen calculeren. Je hebt parate kennis van een aantal van de volgende facetten:  elektrotechniek, Smarthome, ICT, beveiliging, camera’s, Audio-video residentieel,  Audio-video zakelijk.

Jouw uitdaging: de verbinding zijn tussen de klant en het team!

Over ons

TechnoHome onderscheidt zich binnen de domotica branche door multidisciplinaire teams in eigen beheer te hebben. Van A tot Z wordt een project uitgevoerd met eigen gespecialiseerd personeel. Tijdens de (ver-)bouw ontstaat er een langdurige vertrouwensband met de klant. We zorgen voor vaste aanspreekpunten en servicemedewerkers. 

Realisatie 

TechnoHome creëert Smarthome systemen die de leefomgeving van de klant veiliger, duurzamer en comfortabeler maken. Wij doen dit voornamelijk voor de exclusieve residentiële markt in binnen en-buitenland. De klant kan bij ons terecht voor het ontwerp, programmatie en installatie. Daarnaast kunnen wij ook de volledige elektrotechnische installaties verzorgen in eigen beheer.

Projecten

Het merendeel van onze projecten wordt verkregen door aanbevelingen van architecten en bestaande klanten. Naast eigen projecten ondersteunt ons Smarthome team ook collega-installateurs die werkzaam zijn in dezelfde branche. We willen graag dat jij leert van ons, maar ook andersom. Wij zijn benieuwd naar jouw nieuwe ideeën. Je bent gedreven en denkt mee met de collega’s om met elk project het TechnoHome-proof te behalen. 

We willen graag dat jij leert van ons, maar ook andersom. Wij zijn benieuwd naar jouw nieuwe ideeën. Geen project is hetzelfde! Je denkt in kansen en durft verantwoordelijkheid te nemen. Bij TechnoHome krijg je de ruimte voor ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden op basis van jouw ambities en talenten.

 

Wat bieden wij jou:

 • Een goed salaris; afhankelijk van jouw werkervaring
 • Bonusregeling voor commerciële activiteiten
 • Pensioenregeling
 • Optioneel een auto. Dit is afhankelijk ervaring en activiteiten.
 • Mogelijkheden voor bijscholing en product trainingen
 • Uiteenlopende projecten; geen enkele dag is standaard
 • Doorgroeimogelijkheden; wij groeien met jou mee
 • Home Sweet TechnoHome: vrijdagmiddagborrel doen we op kantoor!

 

Wat vragen we van jou:

 • MBO en/of HBO opleiding; installatie of elektrotechniek is een pluspunt;
 • Minimaal  3 jaar gerelateerde werkervaring;
 • Kwaliteitswaarborging volgens werktekening en voorschriften uitvoeren
 • Ervaring met technische tekening lezen;
 • Ruime kennis van microsoft programma’s;
 • Je bent een teamplayer;
 • Je bent in bezit van rijbewijs B

Solliciteren bij TechnoHome:

Denk jij dat deze functie bij jou past? Solliciteer direct en dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

TechnoHome Barbecue

Samenwerken, daar draait het om bij TechnoHome. Goed samenwerken met je collega’s is belangrijk om iets met elkaar te bereiken. Want met elkaar kun je meer dan alleen! Een team zijn op projecten en buiten de projecten. 

De TechnoHome BBQ is een van de momenten waar we gezellig samenkomen en een fijn moment om samen onze mijlpalen te delen. Afgelopen keer hebben we mogen genieten van de felbegeerde beroemde ”Bacon Explosion” van onze collega Bernard. Wil je de volgende keer ook aanschuiven of jouw geheime recept bereiden. Solliciteer dan direct!